Vælg et mindre familiedrevet hotel med dig og dine ønsker i fokus, til din næste fest.

Et lille familiedrevet hotel sætter hver enkelt gæst i fokus.

Føler du dig bedst tilpas i omgivelser med uhøjtidelighed og lidt friere stemning, end der er på de større hoteller? Så skal du vælge et mindre og gerne familiedrevet hotel, hvor hver enkelt gæst er i fokus og ikke bliver glemt i mængden. Hvor nærvær og familiær stemning er at mærke overalt på hotellet. Det kan beskrives som det mest hyggelige hotelophold i danmark.

Samtidigt skal du ikke gå ned på luksus eller gourmetoplevelser. Disse findes selvfølgelig også på de små hyggelige hoteller. Ligesom en god beliggenhed er vigtig. Især for konferencegæster er det nødvendigt at hotellet ligger tæt på motorvej samt togmuligheder. Derudover er det mest belejligt, hvis der er kort afstand til centrum.

Hold dit livs vigtigste fester på hotel.

En god fest skal indeholde alt det, du ønsker.

Holder du festen på et hotel, har du stadig fuld kontrol, men det er professionelle, der varetager opgaverne og inspirerer.

Der skal både tænkes på menu, betjening under festen, borddækningen og sidst, men ikke mindst, en hyggelig festlig atmosfære.

Selve festens udfald afhænger af dig og dine gæster. Men betingelserne for en god fest skal være der. Ellers giver det unødig forvirring og irritation hos både dig og dine gæster.

Festerne kan være alt fra barnedåb til guldbryllup og alt derimellem.

Firmafester kan også med fordel holdes på hotel for en overskuelig planlægning og måske med sjov underholdning under festen.

Din fest skal gerne efterlade både dig og dine gæster med et dejligt minde, som man med glæde, tænker tilbage på.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.