Papirisolering

Brug papirisolering

Overvejer du, hvordan du skal isolere huset, er der mange muligheder, som er interessante. Én af dem er papirisolering, som har mange fordele for dig.

Hvad er papirisolering?

Papirisolering består primært af gamle, brugte aviser, der gennem en trinvis behandling forbedres og ændres til et materiale, der kan bruges til isolering. Det er ikke en ny teknik, og i Amerika har man isoleret med papir i mere end 100 år. Dog er det ikke så udbredt i Danmark, men det har mange fordele for dig.

Fordelene ved papirisolering

Overvejer du at bruge papir til at isolere med, får du mange fordele ved det. Papirisolering er nemlig mere lydisolerende end mange andre former for isolering, fx glasuld og mineraluld. Samtidig er du sikker på, at skadedyr ikke lever i din isolering. Papiret til isoleringen er nemlig tilsat en række kemikalier, som skadedyrene ikke kan lide.

Vil du gerne være med til at skåne miljøet, er papirisolering også god. I produktionsfasen belaster du ikke miljøet på samme måde som ved fx stenuldsmaterialer. Derudover er papirisolering lige så god som alle andre former for isolering.

Papirisolering pris

Kunne du godt tænke dig en pris på papirisolering, kan du se meget mere på www.dansk-efterisolering.dk. Her kan du få et overblik over både priserne, men også på, hvad papirisolering er lavet af, hvordan det bruges, hvad forskellene er på papiruld og papirisolering samt fremgangsmåden, når man arbejder med papirisolering.

Hos Dansk Efterisolering kan du få lavet papirisolering alle steder i Danmark, uden det koster dig ekstra.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.