Økologiske Vinkasser

I vores familie elsker vi vin – alt fra hvid til rose til rødvin. Der er gode vine og der er mindre gode vine – og i disse økologiske tider, ja, så skal jeg jo til at finde ud af hvilken økologisk vin jeg hælder mest til. Jeg får desværre for det meste hovedpine, når jeg får for meget vin – og hvad er så for meget vin – 1 glas eller 2 eller 1 hel flaske – det afhænger jo nok af den person du spørger om det. Jg selv behøver kun 2-3 glas vin, så kommer virkningen.

Vinkasser

Der findes mange tilbud på vin pakker eller vin kasser, ved ikke helt hvilket ord der passer bedst. Men en kasse med vin, som man kan forære væk ved festlige lejligheder til dem der har alt. Det er derfor også vigtigt at vinen er rigtig god, økologisk og en ærlig vin. De må selvfølgelig også gerne være bæredygtigt produkter fra passionerede vinbønder. Nu har jeg aldrig været på vin rejse til udlandet, men jeg er sikker på, at man her kommer til at smage på mange forskellige gode vine, og lærer om, hvor de bedste vine for en selv, kommer fra.

Nu er jeg ikke den der køber vin med hjem fra udlandet, jo, det skulle da lige være en enkelt flaske, hvis den var suveræn. Men ligefrem tage en hel kasse vin med hjem – det ville jeg aldrig gøre. På nettet kan man jo købe de mærker, som man har syntes var rigtig gode.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.