Tidsløs lædertøj

Når vi køber vores lædertøj, vil vi også gerne have at det holder i mange år – derfor er det vigtigt at modellerne også er tidsløse. Der findes læderjakker som er mere i den lidt rå stil, med nitter og frynser og så er der den lidt mere elegante stil som man kan finde hos VSP Atelier. Jeg selv er mest tilhænger af de tidsløse mere elegante modeller, og om det er en kort læder jakke eller om det er en lang læderfrakke, skal den for mit vedkommende, være elegant og udvise klasse og samtidig være tidsløs.
Jeg kigger ofte på modeskaberne og hvad det er de kommer med fra Paris, og meget af det jeg har set her, er også det jeg ser hos VSP Atelier. Her er det heller ikke kun læderjakker eller læder frakker der sælges, men også lækre designer læder kjoler og bukser.

er er nogle der tænker at læder tøj kun er for de unge mennesker, men her tager de grundigt fejl, for der er mange der er op i årene, der også tyer til det mere eksklusive og lækre lædertøj, som jo er tidsløst, og som også passer den ældre generation.
Det gode ved at have læder tøj er at det er varmt at have på når det er koldt, og koldt at have på når det er varmt – man skulle tro at det var varmt hele tiden, men det er det ikke. Jeg tænker at det også hænger lidt an på hvilken kvalitet læderet har – og jeg selv går efter det der er rigtigt blødt og let at have på – og så er det heller ikke varmt at have på om sommeren. Mine læderjakker bruger jeg ofte sammen med en pæn sommerkjole, og når aftenen så sænker sig, har jeg min korte læderjakke som jeg lige kan tage ud over, og samtidig se elegant ud.
Jeg er ikke bange for at købe mit lædertøj online, da jeg altid kan returnere det, hvis det nu ikke lige passer og sidder som det skal – der er gratis forsendelse, så der er jo ikke sket den store katastrofe, hvis tøjet ikke lige passer.

Previous Post
Next Post