Dampvæske med menthol

Så fik jeg også kvittet smøgerne og er gået over til at ryge dampvæske, det hele begyndte egentligt med at der ikke var flere mentol cigaretter på markedet, og det var dem jeg bedst kunne lide – så enten skulle jeg helt kvitte rygningen eller finde et alternativ – og det blev det sidste, da jeg bare ikke lige sådan kunne stoppe med at ryge. Men det gør nu heller ikke noget, for jeg syntes faktisk det er ret så hyggeligt at sidde og ryge e væske, og så får jeg min nikotin effekt alligevel – og det tror jeg at mine omgivelser er glade for.
Man ser også flere og flere sidde eller gå med de her e cigaretter, så jeg føler mig heller ikke helt udenfor, som jeg gjorde da jeg måtte stå på gaden for at få mig en smøg – nu kan jeg både hjemme og på arbejdet ryge, og folk kan ikke lugte at jeg gør det – og andre mennesker er heller ikke generet af røg når jeg tager et hiv af min dampvæske med menthol.
Alle er glade, og det er jeg også.

Jeg har da også fundet stedet gosmoke.dk på nettet hvor jeg bare kan bestille det jeg skal bruge, og inden jeg ser mig om, så har jeg tingene hjemme – jeg kan eksperimentere med forskellige smagsvarianter og styrke i nikotinen, og på den måde kan jeg jo trappe ned for mit nikotin indtag, når jeg er klar til det, men der er jeg ikke lige endnu.
Det ar lidt af en videnskab for mig, at få gang i at ryge dampvæske, for der var forskellige ting der skulle være tilstede, så jeg købte bare en start pakke, og så fik jeg en af de unge mennesker til at vise mig hvordan man skulle gøre det.
Men når nøden er størst så skal man nok lære det – og det gjorde jeg selvfølgelig også. Jeg fik styr på e væske, mods, tanke og brændere – og efterfølgende kunne jeg bare løbende bestille det jeg manglede. Jeg har været meget glad for Gosmoke.dk det er nemt og hurtig levering.

Previous Post
Next Post