Pantebrev til huskøb

Sidst jeg købte en lejlighed, købte jeg den udenom en ejendoms mægler, og jeg sparede en hel del sagsomkostninger. Disse penge kunne jeg jo så bruge på at gøre mit nye sted i stand for. Jeg skulle også have udfærdiget et pantebrev, som jeg jo ikke havde en dyt forstand på, men heldigvis havde min datter lige lavet det samme med at købe en lejlighed uden mægler, så hun vidste helt præcist hvad der skulle gøres. Så jeg fik besked på at gå ned i boghandlen, og købe noget bestemt papir, som man skulle lave pantebrevet på – så det gjorde jeg jo så. Herefter skulle jeg finde en eller anden standart opstilling på en hus købsaftale, hvilket jeg også fandt. Dette blev herefter bare tilrettet de tal, som jeg var blevet enig med køber om. Det var faktisk slet ikke så svært som jeg havde troet, og så sparede jeg jo også lige de penge. Må jo nok erkende, at det er en voldsom pris, der tages af advokaterne for at lave disse pantebreve. Så jeg blev en del klogere ved denne hushandel. Det kan også være en jungle at finde ud af hvad de forskellige ting betyder, men så har vi da heldigvis en fremmedordbog, som kan hjælpe. Jeg er nu nået den alder, hvor huskøb og hus salg ikke længere har min interesse, men derfor kan jeg jo gode lige dele mine erfaringer med andre. Jeg nyder at bo i min lejlighed, som er lejet og hvor jeg får boligsikring.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.