Gør det selv vinduesrensning

Ikke flere vinduespudsere

Jeg har gennem mange år altid betalt en vinduespudser til at gøre min vinduer rene. Det var fordi jeg aldrig helt selv var sikker på hvordan jeg skulle bære mig ad med det, samtidigt med at jeg syntes at rengøre resten af lejligheden og senere huset altid var nok i forvejen. Min kone har dog med tiden spurgt ind til om vi ikke selv skulle prøve at gøre dem rene for en gangs skyld og se hvordan det går. Da det var nogle penge vi kunne bruge andre steder. Vi besluttede os derfor for at det nu var slut med bestilling af vinduespudsere og tog det nu i egen hånd. Dog var vi samme sted som jeg var alle de år tilbage, ved vidste slet ikke hvad vi skulle gøre.

Ny vinduessæbe

Vi vidste ikke hvilken sæbe vi skulle bruge eller om det skulle være en speciel type af sæbe. Det fandt vi dog hurtigt ud af efter første omgang med en sæbe vi troede sagtens kunne virke, hvorefter det efterlod en mærkelig rest på vinduet som ikke var nem at få af med vand. Vi undersøgte det lidt nærmere og fandt ud af, at der var noget som hedder vinduessæbe der ikke ville efterlade denne rest, og gøre vinduet rent i stedet for til vores overraskelse. Vi har derfor været på udkig og endelig fået købt en vinduessæbe. Ved første brug af den og lidt sjusket tørring af vinduerne blev vi godt tilfredse med vores indsats og nu rene vinduer.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.