Mad ud af huset til erhverv

Praktiske løsninger til din virksomhed

Vi hos Lido Caféen forstår vigtigheden af at imødekomme virksomheders behov for praktisk og velsmagende mad, selv når tiden er knap. Vores erhvervsforplejning er skræddersyet til møder, firmafester, julefrokoster, konferencer og meget mere frokostordning.

Pålidelig og velsmagende take away

Vores varierede menu sikrer, at der altid er noget for enhver smag, hvilket gør det nemt at tilfredsstille forskellige præferencer og kostbehov i din virksomhed eller til dit forretningsmøde. Vi er glade for at kunne tilbyde levering lige til døren eller afhentning på caféen. Hos os er service altid en førsteprioritet, så du kan fokusere på det, der er vigtigt, mens vi tager os af maden.

Kulinariske løsninger til enhver begivenhed

Fra små teammøder til større begivenheder – lad Lido Caféen være din kulinariske partner, der leverer en problemfri og velsmagende oplevelse til din virksomhed. Vores take away-løsninger er perfekte til møder og begivenheder, hvor vores varierede menu kan tilfredsstille dine kolleger og kunder. Vores food truck tilføjer en festlig stemning til arrangementer, mens vores veludstyrede mødelokale med alt AV-udstyr er ideelt til præsentationer og konferencer.

Kontakt os for skræddersyede løsninger

Ønsker din virksomhed en problemfri løsning til take away-måltider eller behov for et inspirerende mødelokale? Hos Lido Caféen tilbyder vi varierede retter til enhver lejlighed – klar til at blive leveret til dig. Vores moderne mødelokaler er designet til produktivitet og fleksibilitet og er tilgængelige efter dine behov. Kontakt os i dag for skræddersyede løsninger tilpasset dig og din virksomhed.

Vi er beliggende i hjertet af Vejle og deler adresse med Lido Biograferne

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.