Unge og snus

Der bliver gjort meget for at passe på os unge mennesker, men nogen gange syntes jeg at det er lige i overkanten. Jeg ryger og har gjort det i nogle år nu – priserne bliver dyrere og dyrere, for at få sådan nogle som mig til at stoppe med at ryge – men for mig har det fået den stik modsatte virkning, der er ingen der skal bestemme om jeg vil ryge eller ej – og alligevel, så må jeg underlægge mig lovgivningen, i rigtig mange henseender. Jeg må ikke ryge på min arbejdsplads – jeg skal gå udenfor. Jeg må ikke ryge når jeg tager offentlige transportmidler og er på offentlige steder, hvor jeg kan udsætte andre mennesker for passiv rygning, så til tider kan jeg godt føle mig som et jaget vildt.

Rygning kontra Lyft snus

Så fandt jeg en løsning, måske ikke lige den jeg allerhelst ville have, men jeg havde jo brug for min nikotin, så jeg fandt hjemmesiden Nikopouches som forhandlede noget der hed Lyft, og som var en lille pose med hvid snus uden tobak med mentol smag, som måske lige kunne hjælpe mig lidt på vej ud af rygningen. Jeg manglede stadig lige den her fornemmelse af at have noget mellem fingrene, og denne lille pause som jeg var vant til når jeg tog mig en smøg. Det endte med at jeg sad med en blyant og tegnede mens jeg nød min Lyft med mentol smag. Så nu sidder jeg og tegner en masse små tegninger og slapper af.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.