Hvad har du til opbevaring i Århus?

Du har haft et depotrum århus i lang tid, og det var virkelig nødvendigt, at du fik fat i sådan et i sin tid, for der var pladsen virkelig trang, og du havde ikke andre muligheder for end at benytte dig af sådan et depotrum af flere grunde.
Det skulle egentlig bare have været en midlertidig løsning, men du fandt hurtigt ud af, at det var en smart måde, du kunne købe for eksempel flere møbler eller nogle malerier, så du kunne udskifte det efter, hvad du havde lyst til at have hængende, uden du skulle være nødt til at afgive noget af det.
Det var ellers ikke derfor, du anskaffede dig det depotrum til at starte med, men nu er det sådan, som du hovedsageligt bruger det.
Men med tiden er det også blevet sådan, at der er andre, der kan bruge dette depotrum, for du er flyttet til et sted, hvor der er mere plads, så du har taget de fleste ting med fra det rum, men derfor har du ikke afgivet det, for det er jo rart at have, og du har bestemt råd til det, da det er billigt at have, og det opfylder alle de behov, som du har til det.

Du skal have styr på, hvad der er i det depotrum

Du er ikke ude ved det så tit, som du plejede, og der er flere, der har opmagasineret deres ting hos dig, så du er ved at miste overblikket.
Du plejede selv at være god til at holde styr på, hvad du havde i depotrummet, fordi du lavede en liste over inventaret, men det er du begyndt at holde op med, og så er der alle de andres ting, som du heller ikke har styr på.
Så det kan være smart lige at tage en dag, hvor du besøger det depotrum for lige at se, hvad der ligger derude, og hvem der eventuelt ejer hvad.
Det kan være, du kan finde noget, som du havde glemt, du stadig havde, da du troede, det var blevet væk, du havde givet det væk, eller du havde smidt det ud.
Og så laver du en liste over, hvad du har derude i depotrummet.

Previous Post
Next Post