https://sadadesign.dk/sildebensborde/

SADA Design

SADA Design (navnet er en sammentrækning af starten på ejernes efternavne) startede forsigtigt på deltid i september 2020 med to bekendte, der havde en drøm om at sælge håndlavede unikamøbler for enhver smag. Siden er virksomheden vokset med eget værksted og showroom, hvor du kan komme forbi og se og mærke materialerne og få en snak, inden du bestemmer dig for materialet (valget heraf påvirker også designet). Hos SADA Design er dine ønsker i fokus. Desuden er det vigtigt for SADA Design at være bæredygtige, så de bruger kun FSC-certificeret træ til deres produkter. FSC er en international mærkningsordning til træ og papir. I en FSC-certificeret skov fældes der ikke mere træ end skoven kan nå at reproducere, så du kan købe dine unikamøbler med god samvittighed.

Sildebensborde

Sildebensborde er borde med sildebensmønster. Men der er stadig en del beslutninger at tage. Hvilket materiale skal bordet laves af, hvilken overfladebehandling og hvilke bordben f.eks. Bordben er lige så vigtige som selve bordpladen og SADA Design har både deres egen smed til at fremstille unikabordben og et tæt samarbejde med møbelvirksomheden House of Sander, hvor du har mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af bordben.

Desuden har du mulighed for at vælge oliefarvebehandling. Olierne, SADA Design bruger, er fra Rubio Monocoat og Juncker, og er certificerede, så de ikke påvirker indeklimaet. Desuden gør de bordet let at vedligeholde og meget slidstærkt.

Du kan både skrive på deres hjemmeside, sociale medier og mail, samt ringe på 7575 7588, hvis du har ønsker eller spørgsmål.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.