Bryllup i Horsens

Tid til at giftes

Jeg har nu været i et forhold med min kæreste 6 år, og sammen har vi elsket hver eneste af disse år. Vi er også for 2 år siden blevet forældre til vores første barn sammen, og er boende i et hus, i det ydre af Vejle kommune. Det er derfor at jeg for 2 år siden, da vores barn var på vej, at jeg besluttede mig for at gå på mine knæ og bede om min kærestes hånd. Der er nu gået 2 år, og vores barn er blevet lidt ældre og er ikke helt spæd længere, vores økonomi er mere stabil, og vi er derfor blevet enige om at tiden er kommet til at vi skal giftes.

Lokation er vigtig

Som sagt så bor vi i ydrekanten af Vejle kommune, og vores venner og familie bor derfor i området. Min kommende kone kommer originalt fra Horsens og har en del venner og familie der. Hvor i mod jeg kommer fra Vejle, or har masser af familie der. Min kæreste har dog et ønske om et bryllup i horsens, da hun altid har drømt om en fest i hendes hjemby, og at skulle giftes i kirken hvor hendes forældre blev gift. Det er selvfølgelig et ønske jeg med glæde vil gå med til, da Horsens ikke ligger længere end 20 til 30 minutters kørsel fra Vejle, og et bryllup i horsens ikke vil gøre nogen skade. Jeg glæder mig til at blive gift, og endelig at kunne kalde hende min kone.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.