Brug helst kun det nødvendige antal plastbøtter

Der er bestemt ikke noget galt med plastbøtter, for de alternativer, man kunne finde, og som man brugte i gamle dage, ville bestemt ikke være noget, der ville være at foretrække.
Man kunne få nogle beholdere af glas, men om de er fyldte eller ej, så vejer de en helt del, og de kan nemt gå i stykker, også selvom man gemmer dem ind i en flettekurv.
Så kan man have en af jern eller et andet materiale af metal, men enten bliver det også for tungt, eller også skal man lave materialet i så tyndt et lag, at det alt for nemt kan bøjes og derved også går i stykker.
Så det er bestemt at foretrække, at man bruger plastbøtter, men man skal helst have nogle, der er lavet af genbrugsmaterialer, eller hvor de har haft fokus på miljøet fra dem, som der lavede dem, for ellers kan det ende i det rene forurening.

Så mange plastbøtter får du brug for

Så selvom det er billigt at købe en masse plastbøtter, så man – ligesom når man er nede at handle ind på tom mave – spørge sig selv, om man egentlig har brug for så mange plastbøtter, som man stå overfor.
Det kan godt være, det i teorien kan virke smart at have mange forskellige plastbøtter i forskellige farver og størrelser, men vil man egentlig få brug for dem?
Bare fordi man har plads til dem, er det ikke det samme som, at man skal fylde pladsen op med dem.
De ender måske bare med at samle støv, og så smider man dem ud, men så smider man dem også forkert ud, så de ikke bliver genbrugt.
Og selvom man måske er god til at genbruge, eller man ved, hvordan man bedst muligt for miljøet skaffer sig af med de plastbøtter, så havde det jo været aller bedst til at starte med, at man ikke skulle stå her med alle de plastbøtter og finde ud af, hvad man nu skal gøre med dem.
Man brugte en masse penge på dem, og nu fik man dem ikke brugt, og man skal skaffe sig af med dem.

Previous Post
Next Post