Alt til sportsskader hos Bandageshoppen

Det at træne hårdt, resulterer somme tider i at man får en skade eller to hen ad vejen – jeg selv har haft adskillige sportsskader, både på ben, ryg og arme. Så jeg har fundet min side der hedder Bandageshoppen.dk , hvor jeg altid ved at jeg kan få det jeg har brug for hvis uheldet er ude. Det hele startede med at jeg havde fået et løberknæ, og min fysioterapeut bad mig om at købe nogle træningselastikker – og begynde at træne mit løber knæ langsomt op igen, og så gå små ture og holde mig væk fra løb indtil at knæet ikke gjorde ondt længere. Jeg har haft god gavn af disse træningselastikker i mange år, så de holder godt, også selvom de bliver brugt flittigt, for nu bruger jeg dem til at strække ud med, eller bare for at træne lidt ekstra foran fjernsynet.

Træningselastikker og alt til genoptræning

Nu er det jo ikke bare de her træningselastikker jeg har købt hos Bandageshoppen, jeg tror jeg har det meste inden for tape, elastikker og hvad der ellers findes til at genoptræne kroppen. Havde man spurgt mig for 10 år siden, havde jeg svoret på at jeg aldrig fik skader, for jeg dyrkede jo sport og trænede meget, så min krop var jo sund og rask. Men skader kom der, og dem fik jeg heldigvis fikset på mange forskellige måder. Årsagen til jeg lige valgte Bandageshoppen.dk, var fordi de kun forhandler gennemtestede produkter der er godkendt af lægemiddelstyrelsen – og tingene holder længe.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.